Om allidrett

Allidrettsgruppa har aktiviteter for barn for i barnehagealder, 3 til 6 år. Barna er delt inn etter fødselsår og i grupper på 20 stk. Hver gruppe har trening 1 dag i uka. Allidretten har fokus på lek og mestring gjennom varierte og allsidige aktiviteter både ute og inne. Deltakelse i barneidretten legger et godt utgangspunkt for å kunne delta i flere idretter senere og er med på å gi barna et godt fundament for et aktivt liv. De fleste treningene til allidrettsgruppa er i gymsalen på Rustad Skole. Treningene er foreldredrevet. 

Inkludert i treningssavgiften har barna på allidretten hvert år i februar og starten av mars tilbud om å være med på skileik og Barnas Skidag i regi av Langrennsgruppa til Rustad IL på Skullerud skipark. Skileiken går over tre ettermiddager med instruktører fra langrennsgruppa, mens Barnas Skidag er et kort skirenn for alle barn en søndag i mars.

Allidretten har også to årlige faste arrangementer: juleavslutning med fakkeltog og nisse som kommer med godtepose til alle barn, samt sesongavslutning med orientering og premieutdeling. 

Påmeldingsskjema ligger under fanen Bli medlem fra 15. august.